Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smażone mięso

dodany przez: major161 ... więcej więcej

Kotlety mielone

dodany przez: julias Kotlety mielone nie rozpadną się więcej więcej

Klarowanie galarety

dodany przez: patryshia Proces klarowania galarety można przyśpieszyć dodając oprócz białka kurzego łyżeczkę octu. więcej więcej

Przypalony posiłek

dodany przez: major161 Przypalony posiłek więcej więcej

Owoce

dodany przez: julias Owoce ułożone na paterze długo zachowają świeżość więcej więcej

Nie podgrzewaj szpinaku

dodany przez: major161 Nie podgrzewaj szpinaku więcej więcej

Czyszczenie miedzianych garnków

dodany przez: paula26013 Miedziane garnki przeciera się wyciśniętym plasterkiem cytryny i grubą solą kuchenną więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher