|
||||
Puszyste i delikatne ciasteczkadodany przez: trini6 Aby ciastka były smaczniejsze, puszyste i delikatne należy do ciasta dodać odrobinę octu winnego. Ciasto staje się tym samym bardziej elastyczne i łatwiej je wyrobić. więcej![]() Dodaj cukru do zielonego groszkudodany przez: aleksa6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej![]() Czekolada uszlachetniadodany przez: patryshia podczas parzenia kawy w ekspresie z filtrem, należy do niej dodać trochę kakao, a nabierze pełniejszego, bardziej szlachetnego smaku więcej![]() Łuska rybydodany przez: aleksa6 Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|