Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna korzenie więcej więcej

Jak szybko odświeżyć liście sałaty

dodany przez: trini6 Zwiędnięte liście sałaty odzyskają świeżość, jeśli na kilka minut włożysz je razem z surowymi ziemniakami do zimnej wody. więcej więcej

Czekolada uszlachetnia

dodany przez: patryshia podczas parzenia kawy w ekspresie z filtrem, należy do niej dodać trochę kakao, a nabierze pełniejszego, bardziej szlachetnego smaku więcej więcej

Smażone ryby

dodany przez: aleksa6 Aby ryba nie przywarła do patelni, lepiej obtoczyć ją w mączce kukurydzianej niż w zwykłej pszennej. więcej więcej

Kalafior

dodany przez: Marzena rownomierne gotowanie więcej więcej

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Podczas smażenia unikniemy zapachu ryby, nacierając ją wcześniej wilgotnymi liśćmi herbaty. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher