Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

żeby kawa byla swieża

dodany przez: marcinos14 Czarna kawa będzie aromatyczniejsza, jeżeli przed zaparzeniem wstawimy zamkniętą puszkę na parę minut do ogrzanego piekarnika. więcej więcej

żeby pieczeń była soczysta

dodany przez: marcinos14 tak mało zrobic a jaki smak więcej więcej

Żeby tłuszcz nie pryskał

dodany przez: szeherezada Jak poskromić rozgrzany tłuszcz? więcej więcej

Żeby ziemniaki nie wykipiały

dodany przez: szeherezada Nie chcesz ciągle mieć zalanej gazówki? więcej więcej

żółte plamy na palcach

dodany przez: anlolek żółte plamy powstające na palcach przy paleniu papierosów znikną po przetarciu palców cytryną. więcej więcej

Żółty ser

dodany przez: trini6 SER ŻÓŁTY gdy stwardnieje, trzeba zawinąć w wilgotną natartą solą szmatkę i odstawić na noc. Stary stwardniały ser będzie miękki jeśli włożymy go na kilka godzin do mleka. więcej więcej

Żółty ser

dodany przez: anka1984 Żółty ser przeznaczony do tarcia nie musi być wcale twardy albo wysuszony. Wystarczy tylko, że został wcześniej zamrożony. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher