Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

masełko do potraw z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Masło czosnkowe więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: SylwiaLilianna Nie należy ich moczyć przed smażeniem więcej więcej

Czy ciasto jest gotowe?

dodany przez: patryshia wysokie ciasta, np. babki powinno się sprawdzić patyczkiem wbijając go w najgrubsze miejsce ciasta, jeśli patyczek jest suchy i nie ma na nim śladu ciasta tzn., że jest gotowe więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Smażenie

dodany przez: Ania K. Tłuszczu nie należy lać (kłaść) .......... więcej więcej

Sos

dodany przez: Ania K. Jak uzyskać puszysty sos? więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher