Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryż

dodany przez: ewa1257 Gotowanie ryżu więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej więcej

ryby z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna ryby z grilla więcej więcej

grillowanie

dodany przez: karoolla1987 na grilla najlepsze są specjalne kiełbaski do tego celu przeznaczone, ale nadają się również inne byle nie były podsuszane więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: Ania K. By nie kuczyło się i nie było twarde.... więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: Ania K. By mięso nie wchłaniało zbyt dużej ilości tłuszczu... więcej więcej

Pomidory z dala od ogórków

dodany przez: patryshia ogórki i kalafiory nigdy nie powinny być przechowywane razem z pomidorami, pomidory wydzielają gaz, który przyśpiesza gnicie innych jarzyn więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher