Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pękające jaja w czasie gotowania

dodany przez: patryshia warto je gotować wyjmując je wcześniej z lodówki, nie gotować zimnych jaj, ponadto można dodać do wody trochę octu więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej więcej

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

Kurczak

dodany przez: Ania K. Kurczak będzie miał złoty kolor i chrupiącą skórkę.. więcej więcej

kamień

dodany przez: SylwiaLilianna w czajniku więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: major161 Kostki lodu, więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: kotto Aby pokrojone pieczarki nie ściemniały pokrop je sokiem z cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher