Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Delikatna cebula

dodany przez: Marzena posyp sola więcej więcej

Kwasne wino

dodany przez: Marzena kreda więcej więcej

Smak ryzu

dodany przez: Marzena zarumieniona cebula więcej więcej

piękny kolor rosołu

dodany przez: cohenna aby rosół był złocisty więcej więcej

Ryż

dodany przez: trini6 Gdy ryż się przypalił i przywarł do dna garnka, trzeba go rozgarnąć, włożyć do środka kromkę pieczywa i poczekać 5 minut. Chleb wchłonie spaleniznę. Tę część ryżu, która się nie przypaliła, należy ostrożnie wyjąć, a gdy jest jeszcze surowy, przełożyć do innego garnka, zalać odrobiną wody i dogotować. więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: SylwiaLilianna świeże truskawki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher