Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smak ziemniaków

dodany przez: Marzena ważne solenie więcej więcej

Kwaskowy smak sosu

dodany przez: Marzena dzem porzeczkowy lub galaretka. więcej więcej

Puszyste i jasne puree

dodany przez: Marzena rozgniatać na gorąco więcej więcej

Pyszna jarzynowa

dodany przez: Marzena ładny kolor więcej więcej

Przygotowując pomidory..

dodany przez: aleksa6 Przygotowując pomidory, pamiętajmy zawsze o tym, aby dokładnie wykroić zielone miejsce po szypułce, ponieważ zawiera ono roślinną substancję trującą: solaninę. więcej więcej

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher