Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przejzale pomidory

dodany przez: major161 Miękkie, przejrzałe pomidory: więcej więcej

chrupiąca skórka

dodany przez: cohenna aby mięso drobiowe miało chrupiącą skórkę więcej więcej

Przywiędnięta zielenina

dodany przez: Ania K. Przywiędnięta zielenina więcej więcej

Masa do przekładania wafli

dodany przez: patryshia Ja, jak robie takie wafle sistrze (uwielbia je), dodaje do tego jeszcze pokruszone wafle (2 - 3 szt. - masa robi sie gestsza - latwiej nia przekladac wafle), czasami pokrojone orzechy, rodzynki, itp. Kiedy nie dodaje bakalii, nie mieszam dokladnie masy, by pozostaly takie malutkie grudki mleka w proszku - to mojej sistrze smakuje najbardziej.... więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Aby kruche ciasto było wyjątkowo kruche więcej więcej

Szczypta soli w ciastach

dodany przez: trini6 Szczypta soli w niektórych potrawach słodkich, jak np. ciasto drożdżowe lub sernik wybitnie podnosi ich smak. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher