Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

naturalne kolory pisanek

dodany przez: anka1984 inne kolory więcej więcej

Plama po oleju jadalnym

dodany przez: Marzena pomoze slonce więcej więcej

świerze ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna ciasto może zachować dłużej świeżość jeśłi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher