Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Cebula

dodany przez: paula26013 aby nie piekły oczy podczas krojenia koło miejsca pracy zapalić ogień. więcej więcej

Sposob na mycie patelni do smażeniu ryb

dodany przez: Marzena potrzebne fusy z herbaty więcej więcej

aromatyczny olej

dodany przez: SylwiaLilianna aromatyczny olej więcej więcej

Starszy drób.

dodany przez: major161 Starszy drób szybciej mięknie więcej więcej

Ucieranie masła

dodany przez: Marzena potrzebna mąka więcej więcej

Ciasto

dodany przez: paula26013 rozwałkować cienko szczególnie gdy się lepi, położyć pod spód pergamin. ochrona przed przypaleniem pod formą rozsypać w piekarniku trochę soli. gdy nie chce odejść od formy można położyć formę na mokrej ścierce. gdy wyrosło a nie można jeszcze piec należy go przykryć zwilżonym pergaminem. więcej więcej

Mleko nie skwaśnieje

dodany przez: Marzena pomoże chrzan,szałwia,sok pomarańczowy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher