Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wykonczenie.

dodany przez: major161 Do wykończenia potrawy dobre masło! więcej więcej

Banany

dodany przez: Evika Zwróćmy uwagę na to, by obrane i pokrojone banany nie leżały zbyt długo, gdyz mogą ściemnieć. Należy je zatem zacząć smażyć jak najszybciej. więcej więcej

Pomidor

dodany przez: gosik1212 Obieranie pomidorów. więcej więcej

Babki

dodany przez: domciak babki więcej więcej

Awokado - co zrobić by dip nie zmieniał koloru

dodany przez: paula26013 Co zrobić, gdy kolor dipów z mocno dojrzalego avocado, po jakims czasie robi sie nieciekawy (cementowy)? Podobno jak sie wrzuci do dipu z avocado jego pestke, to nie zmienia koloru, ale nie probowalam. Jesli robie dip z avocado uzywam plastikowego noza do obierania i drewnianego tluczka do roztarcia. W ten sposob avocado nie zdazy stracic... więcej więcej

Delikatny smak czosnku

dodany przez: trini6 czosnek nie zdominuje smaku potrawy, gdy ząbkiem przeciętym wzdłuż natrze się dno garnka lub patelni więcej więcej

Zielona natka pietruszki

dodany przez: Marzena przechowuj bez korzenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher