Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Duszone wątróbk

dodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej więcej

Kamień w czajniku

dodany przez: paula26013 Aby usunąć kamień z czajnika możesz użyć kwasku cytrynowego, wsyp 3-4 łyżeczki do czajnika, wlej wodę i zagotuj. Odstaw na godzinę, lepiej na całą noc, i ponownie zagotuj. Następnie wylej wodę i kilkakrotnie wypucz czajnik. Możesz też użyć specjalnych tabletek do odkamieniania (np. Kamix). więcej więcej

Aromatyczne kotlety

dodany przez: Marzena pomogą platki kukurydziane lub ziarna sezamu. więcej więcej

Mleko do twarogu

dodany przez: major161 Mleko do twarogu więcej więcej

Piana z białek

dodany przez: gocha73 Piana z białek więcej więcej

Jajka

dodany przez: gosik1212 Gotowanie jajek. więcej więcej

Pyszna soczewica

dodany przez: Marzena wystarczy kilka śliwek suszonych więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher