Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zapach ryb

dodany przez: aleksa6 zapach ryb usuwamy z naczyń przez moczenie w wodzie z sol± lub w fusach z kawy zbożowej. więcej więcej

''ożywienie'' sałaty

dodany przez: karoolla1987 zwiędła słate skrop zimn± wod± , owiń w ¶cierke kuchenna i wstaw na godzine do lodówki więcej więcej

'Bogatszy' rosół

dodany przez: domciak kolor rosołu więcej więcej

. Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczaj±co ogrzany

dodany przez: major161 . Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczaj±co ogrzany więcej więcej

a co z cytryn±?

dodany przez: domciak sok z cytryny więcej więcej

Aby bigos był lepszy

dodany przez: marcinos14 Im dłużej tym lepiej więcej więcej

Aby ciasto nie opadlo

dodany przez: Marzena przytrzymaj w piekarniku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)