Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

Miesne rolady

dodany przez: Marzena sposob podlewania więcej więcej

pudding z ryżu

dodany przez: aleksa6 Pudding z ryżu gotuje się w zasadzie kombinacją dwóch metod: najpierw wsypuje się ryż do gotującego się mleka, następnie gotuje się go na wolnym ogniu do momentu, gdy ziarna spęcznieją. więcej więcej

Sól

dodany przez: domciak wilgotna sól ;/ więcej więcej

mięso młodych kaczek i gęsi

dodany przez: aleksa6 Młode kaczki i gęsi mają mięso bardziej delikatne, smaczne i z reguły mniej tłuste. więcej więcej

Ciasto kruche

dodany przez: domciak krupczatka... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher