Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

odświerzanie żółtego sera

dodany przez: cohenna aby sre był znów miękki więcej więcej

płakanie przy cebuki

dodany przez: cohenna aby nie płakać przy więcej więcej

Kształtny kawałek folii

dodany przez: Marzena rwać od dalszego końca więcej więcej

Puszyste i delikatne ciasteczka

dodany przez: trini6 Aby ciastka były smaczniejsze, puszyste i delikatne należy do ciasta dodać odrobinę octu winnego. Ciasto staje się tym samym bardziej elastyczne i łatwiej je wyrobić. więcej więcej

Rodzynki

dodany przez: trini6 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

groch, fasola, groszek

dodany przez: cohenna aby nie wydłużać czasu ich gotowania więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: trini6 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher