Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

otwarte konstrwy

dodany przez: cohenna aby konserwy się nie obeschły więcej więcej

schab

dodany przez: domciak suchy schab ? już nie! więcej więcej

Kukurydza

dodany przez: SylwiaLilianna Gotować więcej więcej

sałata

dodany przez: SylwiaLilianna je¶li więcej więcej

Kolor zupy

dodany przez: Marzena cebula lub szafran. więcej więcej

puree

dodany przez: SylwiaLilianna smak więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kła¶ć) na zimn± patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)