Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Owoce!!!

dodany przez: domciak Ważne! więcej więcej

robiąc panierke

dodany przez: aleksa6 Robiąc panierkę do jajek należy dodać odrobinę soli i oleju - panierka jest krucha. więcej więcej

otwarte konstrwy

dodany przez: cohenna aby konserwy się nie obeschły więcej więcej

Kukurydza

dodany przez: SylwiaLilianna Gotować więcej więcej

sałata

dodany przez: SylwiaLilianna jeśli więcej więcej

Kolor zupy

dodany przez: Marzena cebula lub szafran. więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher