|
||||
Koperek solonydodany przez: paula26013 0,5 kg liści kopru, 10-15 dag soli Koper przygotowujemy jak do koperku w solance. Następnie układamy go w wygotowanym słoiku przesypując każdą warstwę solą i dokładnie ubijając.Słoik dokładnie zamykamy. Taki koperek stosuje się do posypywania potraw jak świeży. więcejkorzenie roślindodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcejKostki lodudodany przez: domciak Kostki lodu, urozmaicone jadalnymi "wsadami" i przygotowywane w pojemniczkach o różnych kształtach, robią wrażenie na wszystkich. więcejKostki lodu inaczejdodany przez: patryshia Kostki lodu, urozmaicone jadalnymi "wsadami" i przygotowywane w pojemniczkach o różnych kształtach, robią wrażenie na wszystkich. Na przyjęcia dla dzieci można zamrażać w soku jabłkowym lub pomarańczowym np. misie - żelki. Dorosłym natomiast podobają się zamrożone maliny, jagody, jeżyny. Wodę na kostki lodu można wcześniej przegotować,... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|