Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ziemniaki

dodany przez: SylwiaLilianna smażone ziemniaki więcej więcej

Ciasto na placki ziemniaczane

dodany przez: Marzena potrzebna marchew więcej więcej

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej

Kotlet na próbę

dodany przez: Marzena minikotlecik więcej więcej

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: SylwiaLilianna Aby zdjąć skórkę z papryki, więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: patryshia Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej więcej

Masło

dodany przez: paula26013 aby łatwiej utrzeć należy dodać trochę mąki. aby się nie przypaliło dodać trochę oleju. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher