|
||||
Zielone warzywadodany przez: aleksa6 Świeże zielone warzywa, takie jak groszek czy fasola, nie stracą pięknego koloru, jeśli zaraz po ugotowaniu przelejesz je zimną wodą. więcejCiasteczkadodany przez: trini6 Ciasteczka zmiękną jeśli zamkniemy je w słoiku z kawałkiem jabłka. więcejGotowanie rybydodany przez: paula26013 Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak jeżeli ugotujesz ją z dodatkiem mleka (pół na pół z wodą więcejGdy rozleje Ci się piwo za baremdodany przez: Luzio Gdy rozleje Ci się piwo za barem a nie masz czasu aby zmywać je gorącą wodą aby się nie kleiło. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|