Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mycie owoców

dodany przez: Marzena szczególnie południowych więcej więcej

Zagęszczanie kwaśnej zupy

dodany przez: Marzena potrzebny przecier z jabłek więcej więcej

Zielony brokuł

dodany przez: aleksa6 Aby brokuły nie straciły swojego intensywnego zielonego koloru, w trakcie gotowania dodaj łyżeczkę cukru. więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Buraki ćwikłowe

dodany przez: cohenna szybkie obieranie więcej więcej

aromat cebuli

dodany przez: cohenna aby wydobyć cały atonat z cebuli więcej więcej

Miekka wolowina

dodany przez: Marzena cukier lub obrane jablko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher