Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

sznycle

dodany przez: aleksa6 Aby mięsne sznycle pozostały miękkie i soczyste,należy je uprzednio rozbić i usmażyć na bardzo gorącym tłuszczu. więcej więcej

Mleko nie wykipi

dodany przez: cohenna Mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

Smietana się nie zwarzy

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

Jaki pieprz do czego

dodany przez: patryshia Jest to absolutnie dowolna sprawa, zależna wyłącznie od naszego poczucia smaku. Najczęściej posługujemy się czarnym i białym pieprzem. By ułatwić sobie decyzję, możemy oba gatunki wymieszać w równych proporcjach. Świeżo mielony pieprz jest nie tylko ostry. Ma również wspaniały, korzenny smak i zapach. Dlatego młynek do pieprzu powinien znajdować... więcej więcej

farsz pieczarkowy

dodany przez: cohenna farsz będzie jeszcze smaczniejszy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher