Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szpinak

dodany przez: ewa1257 Ugotowany szpinak więcej więcej

rodzynki

dodany przez: karoolla1987 szybkie napecznienie więcej więcej

Mieso na grill

dodany przez: major161 Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki: więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej

jarzyny

dodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcej więcej

Pyszna zupa jarzynowa

dodany przez: Marzena dodaj sera żółtego więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka. -Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał, jeżeli dodamy do niego szczyptę soli. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher