Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jajka

dodany przez: major161 Na kilka godzin przed gotowaniem wyjąć jajka więcej więcej

Jajka

dodany przez: Marzena wbijaj do kubeczka więcej więcej

Jajka nie będą pękać.

dodany przez: Marzena pomoże sól i ocet. więcej więcej

Jajka nie pękną

dodany przez: anka1984 Aby jajka nie pękały przy gotowaniu należy mocno osolić wodę do gotowania. więcej więcej

jajko

dodany przez: marta19844 pęknięte do gotowania więcej więcej

Jajko gotowane :)

dodany przez: domciak Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wyplynelo białko, należydo wody dodać octy lub soku z cytryny więcej więcej

Jajko ugotowane

dodany przez: major161 Jajko ugotowane więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher