Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby nie wypłynęło białko...

dodany przez: anlolek Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wypłynęło białko... więcej więcej

aby nie zalęgły się robaki

dodany przez: aleksa6 Aby w m±ce, kaszy, ryżu itp. przechowywanych przez dłuższy czas w naszych półkach nie zalęgły się robaki i inne paskudztwa należy włożyć do nich kilk listków laurowych. więcej więcej

Aby p±czki nie wchłaniały nadmiernie tłuszczu,

dodany przez: aleksa6 w czasie ich smażenia należy dodać do ciasta półtorej łyżki spirytusu na kilogram m±ki. więcej więcej

Aby p±czki wchłanniały mniej tłuszczu

dodany przez: anka1984 Do ciasta dobrze jest wlać mały kieliszek spirytusu, gdyż p±czki wówczas będ± wchłaniały mniej tłuszczu. I będ± smaczniejsze:) więcej więcej

Aby pieczen nie byla sucha

dodany przez: Marzena potrzebna slonina więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)