|
||||
Co z czerstwym chlebkiem ? :)dodany przez: kolokwi Rada dla tych którzy wyrzucają czerstwy chleb lub dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na marnowanie a nie wiedzą co z nim zrobić :) więcejCo zrobic by ryz nabral wiecej smaku...dodany przez: Milka Ryz- bardzo prosty w przygotowaniu. Wczesniej myslalam ze najlepiej po prostu ugotowac go w osolonej wodzie, teraz wiem ze to nieprawda. Mozna go przygotowac na tysiac roznych sposobow. Ale co zrobic by bardzo prosto go ugotowac a jednak mial wiecej smaku niz tylko slony... więcejCo zrobic zeby makaron sie nie sklejal i byl jeszcze lepszy...dodany przez: Milka Oczywiscie po pierwsze nie mozna makaronu rozgotowac (ale to chyba kazdy wie :) ). Ale jest jeszcze jedna bardzo prosta rzecz, ktora sprawia ze makaron jest jeszcze lepszy ;) więcejCo zrobić aby kotlety były miękkie i soczystedodany przez: trini6 trzeba dobrze pokroić mięso - zawsze w poprzek włókien. Mięso pokrój w grubsze plastry (ok 1,5-2 cm) i rozbij tłuczkiem. Polędwica wołowa nie wymaga rozbijania, wystarczy pokrojone kawałki mięsa spłaszczyć dłońmi więcejCoś o napojachdodany przez: kolokwi Skupiłem się głównie na napojach zimnych podawanych letnią porą. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|