Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiąca panierka

dodany przez: trini6 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: Marzena dodaj masła więcej więcej

chrupiąca pieczeń wołowa

dodany przez: karoolla1987 Jeśli przed włożeniem do piekarnika przez godzinę wymoczysz mięso wołowe w maślance lub kefirze, pieczeń będzie bardziej chrupiąca więcej więcej

chrupiąca skórka

dodany przez: cohenna aby mięso drobiowe miało chrupiącą skórkę więcej więcej

Chrupiąca skórka

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

chrupiące

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiące więcej więcej

Chrupiące frytki

dodany przez: Marzena potrzebny ocet więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher