Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Buraki ćwikłowe

dodany przez: cohenna szybkie obieranie więcej więcej

Buraki

dodany przez: Ania K. Buraki po ugotaowaniu więcej więcej

Buraki

dodany przez: domciak dla fanów buraczków :P więcej więcej

Bulwy selera

dodany przez: aleksa6 powinny być twarde. Jeżeli po naciśnięciu skórka wyraźnie się ugina to znaczy że seler jest nieświeży. więcej więcej

Budyń waniliowy na sokach owocowych

dodany przez: patryshia Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku, ale można to zrobić na różnych sokach owocowych. Po przestudzeniu budyń mieszamy z bitą śmietaną, przekładamy do salaterek i odstawiamy, aby stężał. Smak tego deseru jest niezrównany. więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

Budyń bez kożucha

dodany przez: Marzena potrzebny talerzyk lub folia spożywcza więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher