|
||||
By pietruszka nie straciła zapachu w zupiedodany przez: gocha73 Dodatki warzywne do sosów, takie jak chrzan, szczypiorek, zielona pietruszka, koperek, dorzucać do sosów lub zup pod koniec przyrządzania potrawy, aby nie straciły zapachu więcejBy parówki nie pękałydodany przez: aleksa6 Należy je zalać gorącą wodą i dodać trochę masła. więcejBy kurczak był złocistydodany przez: aleksa6 Pieczonym udkom kurczaka nadamy apetyczny kolor, jeśli przed wstawieniem do pieca posmarujmy je mieszaniną oleju i soku z cytryny. Gdy mięso zacznie się rumienić, warto je skropić z obu stron słoną wodą lub jasnym piwem. więcejBy dobrze upiec gęś, indyka lub szynkędodany przez: Ania K. By dobrze upiec gęś, indyka lub szynkę... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|