|
||||
Upadający biszkoptdodany przez: oOpauline3kaOo Jeśli chcesz aby twój biszkopt nie upadł po pieczeniu mam sposób...:) więcejUsuwanie kamienia z czajnika...dodany przez: wiki_23 Jest wiele środków chemicznych pozwalających na usunięcie kamienia, ale może najpierw warto sięgnąć po domowe sposoby...? więcejUsuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcejUsuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcejUsuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: paula26013 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|