Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

gotowanie świezych jajek

dodany przez: karoolla1987 łatwe obieranie więcej więcej

Plama po oleju jadalnym

dodany przez: Marzena pomoze slonce więcej więcej

świerze ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna ciasto może zachować dłużej świeżość jeśłi więcej więcej

Sól

dodany przez: major161 Sól nie zwilgotnieje: więcej więcej

Puszysta jajecznica

dodany przez: major161 Jajecznica. więcej więcej

Spaghetti

dodany przez: Reira Makaron nie będzie się kleił... więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: aleksa6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher