|
||||
Sprawdzanie świeżości jajdodany przez: karoolla1987 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcejSprawdzanie świeżości jajdodany przez: paula26013 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcejSprawdź jakość miodudodany przez: trini6 Należy go nabrać na łyżeczkę i z wysokości wlewać z powrotem do słoika. Jeśli powstanie pagórek - miód jest bardzo dobry, jeśli powstanie wgłębienie - miód ma zbyt dużo wody. więcejSprawianie rybydodany przez: patryshia sprawianie ryby należy rozpoczynać od rozcięcia brzucha - od ogona do głowy - następnie ostrożnie wypatroszyć wnętrzności, potem starannie opłukać rybę pod bieżącą wodą więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|