Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Klarowanie galarety

dodany przez: aleksa6 Proces klarowania galarety można przyśpieszyć dodając oprócz białka kurzego łyżeczkę octu. więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: aleksa6 Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: aleksa6 Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

Bigos

dodany przez: aleksa6 Bigos im dłużej stoi, tym jest smaczniejszy. Dlatego warto go ugotować klika dni przed świętami więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: Ania K. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni.... więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: Ania K. Zabarwione ręce podczas obierania warzyw ..... więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: Ania K. Gdy przypali się garnek emaliowany należy ...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher