Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: aleksa6 z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej więcej

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

Przesolone ziemniaki

dodany przez: aleksa6 ubij z mlekiem i ubitym jajkiem. więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

Przypalony posiłek

dodany przez: aleksa6 przerzuć do czystego garnka. Dodaj trochę wody i ostrej papryki lub pieprzu dla ewentualnego zabicia posmaku spalenizny. więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher