Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Tłuszcz pod kontrolą

dodany przez: Marzena mąka kukurydziana więcej więcej

Biały ser dłużej świeży

dodany przez: trini6 przede wszystkim należy go dobrze odcisnąć (wilgotny ser szybciej się psuje), nastepnie posypać np. solą ziołową więcej więcej

boczek dobry na szasłyk

dodany przez: karoolla1987 bardzo dobrym składnikiem szaszłyków jest boczek, który uchroni niewielkie kawałki mięsa przed nadmiernym wysuszeniem więcej więcej

Zupa bez nadmiaru tłuszczu

dodany przez: Marzena pomogą kostki lodu. więcej więcej

Sól w solniczce

dodany przez: paula26013 nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy, jeśli na dno włożymy kilka ziarenek ryżu w (który wchłania wodę) lub wsypiemy odrobinę mąki ziemniaczanej więcej więcej

Cenny wywar

dodany przez: Marzena wykorzystaj do zupy więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: paula26013 Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher