Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie ryby

dodany przez: paula26013 Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak jeżeli ugotujesz ją z dodatkiem mleka (pół na pół z wodą więcej więcej

Gdy rozleje Ci się piwo za barem

dodany przez: Luzio Gdy rozleje Ci się piwo za barem a nie masz czasu aby zmywać je gorącą wodą aby się nie kleiło. więcej więcej

Resztki wina

dodany przez: Marzena możesz wykorzystać więcej więcej

Mrozenie miesa

dodany przez: Marzena przydatna rada więcej więcej

Herbata

dodany przez: paula26013 leśne sposoby-młode suszone w cieniu liście poziomek.(1928) -nawłoć pospolita. -owoce róży. -owoce głogu. -owoce brusznicy. -liście jeżyn, malin. -liście pokrzywy. czyszczenie burego osadu po herbacie pozostawić w naczyniu na 2 godziny roztwór proszku do pieczenia w wodzie (torebka na 1/2 litra). więcej więcej

mleko

dodany przez: paula26013 Mleko nie wykipi jeśli posmaruje się brzeg garnka masłem. więcej więcej

Bakalie

dodany przez: trini6 Aby bakalie włożone do ciasta nie opadły na spód, trzeba je obtoczyć w mące pszennej, a jeszcze lepiej - w ziemniaczanej. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher