|
||||
Gotowanie rybydodany przez: paula26013 Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak jeżeli ugotujesz ją z dodatkiem mleka (pół na pół z wodą więcejGdy rozleje Ci się piwo za baremdodany przez: Luzio Gdy rozleje Ci się piwo za barem a nie masz czasu aby zmywać je gorącą wodą aby się nie kleiło. więcejHerbatadodany przez: paula26013 leśne sposoby-młode suszone w cieniu liście poziomek.(1928) -nawłoć pospolita. -owoce róży. -owoce głogu. -owoce brusznicy. -liście jeżyn, malin. -liście pokrzywy. czyszczenie burego osadu po herbacie pozostawić w naczyniu na 2 godziny roztwór proszku do pieczenia w wodzie (torebka na 1/2 litra). więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|