Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było naprawdę kruche więcej więcej

Piernik

dodany przez: trini6 Piernik jest za twardy. Powinno się go przekroić na kilka niezbyt grubych warstw, a następnie przełożyć marmoladą lub bitą śmietaną. więcej więcej

Czosnek

dodany przez: ewa1257 Czosnek do pieczenia. więcej więcej

Sprawianie ryby

dodany przez: patryshia sprawianie ryby należy rozpoczynać od rozcięcia brzucha - od ogona do głowy - następnie ostrożnie wypatroszyć wnętrzności, potem starannie opłukać rybę pod bieżącą wodą więcej więcej

czyszczenie blach do pieczenia

dodany przez: aleksa6 Istnieje szansa na usunięcie ciemnych plam z blach po wcześniejszym wymoczeniu ich przez 2-3 godziny w wodzie z dodatkiem boraksu. więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher