Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kurczak

dodany przez: Ania K. Kurczak będzie miał złoty kolor i chrupiącą skórkę.. więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: SylwiaLilianna Gotowanie kukurydzy więcej więcej

Ślimaki - alternatywa na ptasią grypę

dodany przez: patryshia W polskich przyzwyczajeniach kulinarnych istnieje kilkanaście potraw i produktów mięsnych, które nie cieszą się zbytnią popularnością. Braku szerszego zainteresowania mięsem ślimaczym, kozim, baranim czy króliczym należy upatrywać w naszych przyzwyczajeniach i upodobaniach. więcej więcej

smak pomidorów i ogórków

dodany przez: karoolla1987 Pomidory i ogórki najlepiej smakują gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej więcej więcej

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher