Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Bita śmietana

dodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej więcej

Bita śmietana- zachowanie konsystencji

dodany przez: marcinos14 Żeby bita smietana utrzymywała się dłużej więcej więcej

Blanszowanie

dodany przez: paula26013 W wielu przpisach znajduję nazwę czynności, która jest dla mnie bardzo > tajemnicza, a mianowice blanszowanie. Czy moglibyście mi wyjaśnić co to > jest? Zanurzenie na chwilkę we wrzącej wodzie. Takie po naszemu sparzenie. więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: SylwiaLilianna Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiękną więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: major161 Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiekną, więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: julias Blaty biszkoptowe spod ciasta z owocami nie namiekną więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: Marzena okruszki herbatnikow więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher