Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Twarde mięso

dodany przez: patryshia nawet najbardziej twarde mięso zmięknie, gdy doda się trochę octu do wody, w której będzie gotowane więcej więcej

Przypalone mleko 1

dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć przypalania się mleka, rondel czy garnek, w którym mamy je podgrzewać, przepłukujemy chwilę wcześniej zimną wodą. więcej więcej

Nierównomiernie upieczony sernik

dodany przez: patryshia aby sernik nie opadł i równomiernie się upiekł należy go piec w niezbyt wysokiej temperaturze, a po upieczeniu odciąć nożem ciasto od brzegów blachy więcej więcej

kiełbaski z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna kiełbaski z grilla więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher