Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Piernik

dodany przez: trini6 Piernik jest za twardy. Powinno się go przekroić na kilka niezbyt grubych warstw, a następnie przełożyć marmoladą lub bitą śmietaną. więcej więcej

Pierogi

dodany przez: julias Aby pierogi się dobrze sklejały więcej więcej

Pierogi -zlepianie

dodany przez: major161 Pierogi. więcej więcej

Pierogi ruskie

dodany przez: ewa1257 delikatność pierogów. więcej więcej

Pierogi Ruskie

dodany przez: kotto Aby pierogi ruskie były bardziej delikatne w smaku dodaj do farszu suszoną cebulę zamiast surowej. więcej więcej

pietruszka i koperek

dodany przez: karoolla1987 Zielony koperek najdłużej przechowuje się z korzonkiem, ale młoda zielona pietruszka, gdy jej nie uciąć korzonka, bardzo szybko traci świeżość więcej więcej

Piękny aromat rosołu

dodany przez: Marzena dodają warzywa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher