|
||||
pieczenie drobiudodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia drobiu w piekarniku nie nakłuwa się go widelcem, by nie tracił soku. więcejPieczenie keksudodany przez: russet Formę do pieczenia keksu warto natłuszczoną przed pieczeniem schłodzić przez kilka minut w lodówce. Dzięki temu tłuszcz utworzy skorupkę i nie będzie łączył się z ciastem podczas wlewania go do formy. Ułatwi to wyjmowanie upieczonego keksu. więcejPieczenie po ostrej papryce, lub chrzaniedodany przez: paula26013 szybkie usunięcie powąchać chleb. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|