Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sklejanie się makaronu lub ryżu

dodany przez: aleksa6 Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania więcej więcej

klejacy makaron

dodany przez: karoolla1987 klejacy makaron więcej więcej

Ciasto na pierogi

dodany przez: julias Ciasto na pierogi będzie bardziej elestyczne więcej więcej

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

pieczony kurczak

dodany przez: cohenna aby był soczysty więcej więcej

Czyszczenia czajnika 1

dodany przez: aleksa6 Aby usunąć z czajnika kamień, gotujemy w niim wodę z octem winnym. więcej więcej

Tajemnica foli aluminiowej

dodany przez: trini6 nie jest obojętne, jak się jej uzywa. Jeśli chcesz, by to, co w niej zawijasz, było długo gorące, błyszcząca strona foli musi być na zewnątrz. Jeśli chcesz w niej cos szybko upiec, to odwrotnie: na zwenątrz musi być strona matowa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher