Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

rozbijanie mięsa

dodany przez: cohenna aby nie było dziury więcej więcej

Wieprzowina

dodany przez: Ania K. Aby była soczysta i by nie skurczyła się podczas pieczenia.. więcej więcej

Swieży zielony koperek

dodany przez: Marzena umiejętnie go przechowuj więcej więcej

obieranie roślin przyprawowych

dodany przez: karoolla1987 jeśli rośliny przyprawowe wymagają obieranie, robimy to bezpośrednio przed użyciem więcej więcej

Ladny kolor flakow

dodany przez: Marzena mielona czerwona papryka więcej więcej

Nie mocz boczniaków

dodany przez: anlolek Nie należy moczyć boczniaków... więcej więcej

bezowe spody -krojenie

dodany przez: karoolla1987 Ciasta i torty na spodach bezowych bez trudu pokroisz na porcje, jeżeli natłuścisz masłem lub margaryną duży ostry nóż, którego będziesz używać więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher