Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Warzywa smażymy

dodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej więcej

Latwe obieranie jajka

dodany przez: Marzena pomoże sól. więcej więcej

krojenie ziół

dodany przez: karoolla1987 krojenie powinno odbywać się na plastikowej deseczce; jeśli używamy drewnianej, powinna ona być wcześniej zmoczona; w suchą drewnianą deseczkę wsiąka cenny sok więcej więcej

Obieranie pomidorów

dodany przez: Ania K. Jeśli polejesz pomidor wrzątkiem ....... więcej więcej

Brzoskwinia

dodany przez: SylwiaLilianna Jeśli więcej więcej

Mielenie mięsa

dodany przez: Marzena potrzebna wrząca woda więcej więcej

Ryż

dodany przez: aleksa6 Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się, jeżeli dodamy do wody kilka kropel soku lub odrobinę kwasku cytrynowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher