Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Złocisty kolor ciasta więcej więcej

cukinia

dodany przez: cohenna do potraw najlepiej używać więcej więcej

Gotowanie ryby

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

gotujące się mięso

dodany przez: karoolla1987 Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu i nic nie straci na smaku, jeśli po odszumowaniu wleje się do garnka łyżeczkę wódki więcej więcej

Wina i sery

dodany przez: patryshia Jak dopasowac odpowiedni ser do wina? Kierujac sie smakiem! Jak fachowo skomponowac tace serowa? Mozna podac sery na tacy drewnianej, ceramicznej lub w plaskim plecionym koszyku. Podajemy kilka gatunkow sera, miekkich i poltwardych, o roznej ostrosci. Do tego dwa noze: jeden do ostrych serow drugi do lagodnych. (Wiecej par nozy, jezeli... więcej więcej

Pieczenie

dodany przez: Marzena posypywanie blachy więcej więcej

Jędrna roszponka

dodany przez: trini6 zdarza się że listki są nieco przywiędłe, wtedy przed zrobieniem sałatki zanurza się ją dosłownie na 10-20 sekund, w lodowatej wodzie (np. schłodzonej kostkami lodu) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher