Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dodajemy śmietanę do zupy

dodany przez: Marzena zimna woda,sól i gorący wywar. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Proszek do pieczenia więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej

Klarowanie galarety

dodany przez: Ania K. Proces klarowania galarety można przyśpieszyć ...... więcej więcej

Babki w keksowych formach...

dodany przez: major161 Babki pieczone w keksowych formach będą miały podłużne, apetyczne pęknięcie na środku więcej więcej

ugotowane czy sórowe

dodany przez: cohenna jajko które jest ugorowane więcej więcej

Tort - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Aby tort nie przesiąkł wszystkimi zapachami z lodówki, należy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher