Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

przejrzałe pomidory

dodany przez: cohenna aby wykorzystać przejrzałe pomidory więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcej więcej

Lagodna brukselka

dodany przez: Marzena pomocna marchewka , cynamon więcej więcej

Owoce na paterze

dodany przez: Marzena pomoga kasztany więcej więcej

Brokuły

dodany przez: SylwiaLilianna aby więcej więcej

Tłuszcz

dodany przez: SylwiaLilianna by nie pryskał więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher