Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zamrażanie

dodany przez: amif jak najlepiej zamrażać więcej więcej

Wyrazisty smak duszonej wolowiny

dodany przez: Marzena ciemne pieczywo więcej więcej

zapach

dodany przez: SylwiaLilianna ryby więcej więcej

Przygotowanie mięsa na grill

dodany przez: patryshia Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki. Najlepiej, by przynajmniej 15 minut przed grillowaniem poleżało na powietrzu. więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: Marzena dodaj masła więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

Przechowywanie natki pietruszki

dodany przez: Marzena zachowaj odleglosc więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher