Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

pieczony kurczak

dodany przez: cohenna aby był soczysty więcej więcej

Jedrny chrzan

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Tajemnica foli aluminiowej

dodany przez: trini6 nie jest obojętne, jak się jej uzywa. Jeśli chcesz, by to, co w niej zawijasz, było długo gorące, błyszcząca strona foli musi być na zewnątrz. Jeśli chcesz w niej cos szybko upiec, to odwrotnie: na zwenątrz musi być strona matowa więcej więcej

Sposób na wklęsły sernik

dodany przez: Marzena trzeba ściąć obwódki więcej więcej

Jadalne grzyby

dodany przez: Marzena nie zbierac starych i bardzo mlodych więcej więcej

Jak dzjąć skórkę z pomidorów

dodany przez: cohenna szybkie ściąganie skórki więcej więcej

Ratunek dla przesolonej zupy

dodany przez: monial * zupę jarzynową można uratować wsypując do niej łyżeczkę piure ziemniaczanego * do zbyt słonych zup lub sosów można dodać łyżkę miodu * do przesolonej zupy można również wrzucić kilka obranych ziemniaków. Podczas gotowania wyciągną one sól. Potem należy oczywiście je wyrzucić. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher