|
||||
Sos grzybowydodany przez: patryshia Podawać do makaronów, ryżu, mięs i kotletów jarzynowych. więcejSos grzybowydodany przez: paula26013 Pieczarki obgotować. Pokroić. sos: mleko (śmietana),br /> żółtko, czosnek (dużo 4-6 ząbków) więcejSos hetmańskidodany przez: Kotek_kłopotek 350 ml wywaru z drobiu, 50 ml białego wytrawnego wina, 8 dag parówek cienkich, 5 dag szynki wędzonej, 5 dag cebuli, 4 dag tłuszczu, 3 dag mąki, natka pietruszki, sól, pieprz więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|