Przepisy z kategorii Sosy

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sos DIABELSKI

dodany przez: ds Sos diabelski, doskonały do skrzydełek, żeberek z grilla. więcej więcej

Sos afrykański

dodany przez: patryshia Podawać do cielęciny i drobiu. więcej więcej

Sos Chantilly

dodany przez: patryshia Podawać do różnych wędlin, zimnych mięs i jaj ugotowanych na twardo. więcej więcej

Sos tatarski

dodany przez: ewa1257 doskonały do wędlin więcej więcej

Sos grillowy

dodany przez: patryshia Podawać do mięs i ryb pieczonych na ruszcie. więcej więcej

Sos serowy do grzanek

dodany przez: patryshia Podawać od razu do grzanek. więcej więcej

SOS CHRZANOWY NA RÓŻOWO

dodany przez: isiulka 3 dag chrzanu 5 dag czerwonych porzeczek 1/2 szklanki jogurtu sól Porzeczki umyć, oberwać szypułki, wsypać do rondelka, zmiażdżyć, zagotować i przetrzeć przez sito. Przecier ostudzić, wymieszać z chrzanem i jogurtem. Przyprawić do smaku solą. Podawać jako dodatek do potraw zimnych i gorących z mięs i ryb. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher